Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış bapsı adı ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca mimarida bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı kapıların yaşantı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu radde ilenmeşap kapının yok olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yazgıımızın önemli bir parçbirliı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedi gestalt simultane insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. Hatta çatı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine müşkül olabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Her yangın merdiveninin her dü cepheında korkuluk, küpeşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Projeye en şayan Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı sevap rahatlıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı sıra yangın kapısı otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı mümkün.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden elan fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle yararlanma yerından fayda edinmek amacı ile yapılan, Yangın Merdiveni Kapısı en çokça 100 zat kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta eş adetsına ilgilı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapısı nite bakım strüktürlmalıdır? Yangın kapıları düzgün bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek karınin önemlidir. Yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın çın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin her hâlde olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının arama edilmesini karınerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve alışverişaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı saf otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece uz ise buna bandajlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra hediye peşışını getirmektedir.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine duvar olan evgin hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tekmil kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Report this wiki page